Röstebloggen
Välkomna till Röste-bloggen!

Här får vem som helst blogga. Röstebor, Bollnäsbor eller andra får skriva av sig om praktiskt taget vad som helst. Skicka ett mejl till Pär Nordqvist så ska jag lägga ut texten efter att ha läst den. Personangrepp, angrepp mot folkgrupper eller liknande utspel är ej tillåtna.

Pär Nordqvist

Pär ”Nord@” Nordqvist

En aladåb kring magen... (15 januari 2012)

Det har kommit röster från olika håll att det är synd och skam att det skrivs så lite här på bloggen numera. Jag håller med. Det blir alldeles för länge mellan gångerna. Men det är som om jag inte prioriterar varje dag-skrivandet längre. Men nu ska jag berätta vad som händer, just nu. Men jag lovar inte att jag kommer att skriva varje dag igen. Det är för jobbigt. Jag hinner inte.

  Vad gäller jobbet på Arkion så känns det åter som om luften gått ur mig. Jag blir så väldigt trött så fort jag kommer dit och skannandet blir trist, milt uttryckt. Vad ska jag göra åt mig själv? Så här är det på varje arbetsplats jag lyckas nästla mig in på. Efter en tid så är jag slut. Men den här gången måste jag hitta glöden, lusten att jobba igen. Annars vet jag inte hur det slutar. Sedan ska ett nytt nummer av Bygdens Nytt produceras och jag har väl inte varit den flitigaste där heller när det gäller reportage från Röstebygden. Jag hoppas ändå att det blir en bra tidning.

  Jag ska också tillstå att konkurrensen från tv-mediet är mördande. Det är tv-program på tv-program som ska ses, hela tiden. Men betalar man tv-licens plus 344 kronor i avgift för betalkanalerna så vill man se så mycket som möjligt. Jag tog igen mig i dag på förmiddagen. Mor ropade på mig vid tretiden då hon ville ha hjälp att värma kaffe. Då kom jag på fötter. Den här tröttheten beror på att jag är lite deppig, lite nere och har inte energi att hålla mig vaken. Det är detsamma med allt, tänker jag. Och det är väldigt skönt att vila och sova. Det sa ju Christer Lindarw i Stjärnorna på slottet också. Han hade vetenskapliga bevis på att sömn är bra för hjärnan.

  Det dallrar fortfarande kring midjan. De kilon jag blev av med före jul har nästan kommit tillbaka. Jag brukar säga att jag fått en aladåb kring magen. Men nu är det snö i viss mån på vägarna och det underlättar inte det här med motion. Jag får önska mig ett gåband i födelsedagspresent. Frågan är vem som ska betala. Vet inte om mor vill öppna plånboken. Hon har blivit mycket mer restriktiv mot att ge mig pengar. Det går bra för henne rent ekonomiskt.

  Undrar om jag ska se Skavlan innan jag sover. Då har jag sett både Gäster med gester, Stjärnorna på slottet, På spåret och så kanske Skavlan. Inte illa på en och samma kväll.Arkiv
Röstebloggen vecka 52
Röstebloggen vecka 47
Röstebloggen vecka 46
Röstebloggen vecka 45
Röstebloggen vecka 44
Röstebloggen vecka 43
Röstebloggen vecka 42
Röstebloggen vecka 41
Röstebloggen vecka 40
Röstebloggen vecka 39
Röstebloggen vecka 38
Röstebloggen vecka 37
Röstebloggen vecka 36
Röstebloggen vecka 35
Röstebloggen vecka 34
Röstebloggen vecka 33
Röstebloggen vecka 32
Röstebloggen vecka 31
Röstebloggen vecka 30
Röstebloggen vecka 29
Röstebloggen vecka 28
Röstebloggen vecka 27


Till Bygdens Nytt
Startsidan