Röstebloggen
Välkomna till Röste-bloggen!

Här får vem som helst blogga. Röstebor, Bollnäsbor eller andra får skriva av sig om praktiskt taget vad som helst. Skicka ett mejl till Pär Nordqvist så ska jag lägga ut texten efter att ha läst den. Personangrepp, angrepp mot folkgrupper eller liknande utspel är ej tillåtna.

Pär Nordqvist

Pär ”Nord@” Nordqvist

Lägesrapport från ett liv utan glans (19 april 2013)

Fredag. Om ni mot förmodan skulle se mig med kvinnligt sällskap ska ni inte tro att ”det är något.” Det är mitt boendestöd jag har med mig. Det är alltså inget rajtan-tajtan på gång. Att se mig med kvinnligt följe är oerhört unikt, jag tror aldrig det har hänt över huvud taget om man bortser från min mor och Monica Svensson, svampkonsulent för många år sedan. Mitt boendestöd och jag har besökt bland annat tippen på Sävstaås där vi gjorde oss av med delar av det sopberg som finns i vedskrubben. Jag vill med detta stämma i bäcken så att inga rykten börjar florera på stan typ. Eller det är väl ingen risk för det när jag tänker efter. Det skulle vara så pinsamt om det vore tvärtom, alltså något på gång. Tänk, jag är som en tonåring fortfarande, det är pinsamt med kärlek. Hmm, är 41 men beter mig som 14. Inte bra. Det är väl närmast en katastrof.
  I lördags ville jag förlusta mig på stan, beställa bilder på Polyfoto där de kostar endast 99 öre och ta ut nya digitalboxen till en av våra 50-kilos tv-apparater. Av det blev intet.

  Bilden jag har här togs den 19 mars 2010 av Jenny Grönlund på Svensk internetform, så det kanske är dags för en ny. En del tycker att jag ser bra ut på bilden men skulle jag lägga ut en nytagen skulle håret inte vara stylat, det skulle vara mera grått och jag skulle se mer tärd ut av tidens gång. Vad är bäst – att ha en äldre bild och se bra ut eller att ha en ny och visa statusen av dags dato?

  Har gått ner omkring 10 kilo nu men fortfarande är det en påtagligt stor fettvalk kring magen. Och så dessa skenbröst. När jag lutar mig fram över något hänger de ner. Guuud, vad ofräscht och framför allt – omanligt. Den 7 juli 2000 fick jag ett gymkort som avskedsgåva av mina arbetskamrater på InforMedia men tyvärr blev det inte utnyttjat så värst mycket. Typiskt mig! Jag var till gymmet på Scandic en gång men det spelades så hög musik där så att jag gick inte dit nå’ mer. Skyll på det du, säger ni nog nu!

  Ska man söka jobbet som samhällsbyggnadschef trots att jag saknar utbildning och kompetens? Jag skulle skita på mig om jag fick det vilket inte finns en chans på miljonen. Sedan vore det kul om en kvinna fick jobbet. Men jag måste få in pengar. Sedan kan man inte vara chef om man inte har någon bil av högre kvalitet. Och när det gäller bilar så vill jag ha en Volvo, som vanligt. Konstigt att Bingolotto gick ifrån Volvo och över till Volkswagen. Blev lite besviken då. Tycker inte att VW gör bilar som attraherar mig. Men de är säkert bra.

  Drömvinsten på Lotto – kom in på mitt konto! För jag är så ”blotto.” Alltså utan cash.

I kväll ser jag Postkodmiljonären, Let’s dance och säkert något program jag missat i veckan. Det finns ju en del att ta tag i. Jag tippar att Montazami åker ut ur danstävlingen i kväll. Synd i så fall. Har bild på henne här hemma. Jag knäppte en stilllbild från tv:n. Kan bli riktigt bra ibland.


Arkiv

2013
Röstebloggen vecka 10
Röstebloggen vecka 9
Röstebloggen vecka 8
Röstebloggen vecka 7
Röstebloggen vecka 6
Röstebloggen vecka 5
Röstebloggen vecka 4

2012
Röstebloggen vecka 52-1-2012-2013
Röstebloggen vecka 37
Röstebloggen vecka 27
Röstebloggen vecka 22
Röstebloggen vecka 20
Röstebloggen vecka 14
Röstebloggen vecka 13
Röstebloggen vecka 11
Röstebloggen vecka 10
Röstebloggen vecka 9
Röstebloggen vecka 8
Röstebloggen vecka 7
Röstebloggen vecka 6
Röstebloggen vecka 5
Röstebloggen vecka 2


2011
Röstebloggen vecka 52
Röstebloggen vecka 47
Röstebloggen vecka 46
Röstebloggen vecka 45
Röstebloggen vecka 44
Röstebloggen vecka 43
Röstebloggen vecka 42
Röstebloggen vecka 41
Röstebloggen vecka 40
Röstebloggen vecka 39
Röstebloggen vecka 38
Röstebloggen vecka 37
Röstebloggen vecka 36
Röstebloggen vecka 35
Röstebloggen vecka 34
Röstebloggen vecka 33
Röstebloggen vecka 32
Röstebloggen vecka 31
Röstebloggen vecka 30
Röstebloggen vecka 29
Röstebloggen vecka 28
Röstebloggen vecka 27


Till Bygdens Nytt
Startsidan