Röste.nu – Bygdens Nytt nr 4 2018


Nyheter

Foto: Pär Nordqvist, 2018. Kamera: Nikon D7100.
VANN ÖVER 300 000 KRONOR. Postkodlotteriet slog ner i Bollnäs på tisdagen. Programledaren Christian ’’Kicken’’ Lundqvist intervjuar Hans och Eva Sjöström som vann 40 000 respektive 280 000 på sina lotter.

Prisregn när Postkodlotteriet besökte Bollnäs

BOLLNÄS 4 september 2018
Postnummer 821 35 går till Bollnäs och Björktjära. Än en gång har denna stadsdel dragit en jackpott i Postkodlotteriet. På tisdagseftermiddagen kom ett tv-team lett av Christian ’’Kicken’’ Lundqvist till Brotorget för att dela ut priser till alla som vunnit i veckans stora dragning.


Det blev ett par timmars tv-inspelning med applåder, jubel, guldkuvert med olika summor, den högsta på en miljon, och så en sprillans ny Volvo värd nästan 400 000 kronor.
   Bilen samt 80 000 kronor i kontanter rodde det nygifta paret Kerstin och Daniel Mörk hem. De gifte sig för en månad sedan men inte hunnit åka på smekmånad än, men med så mycket pengar och en ny bil bör det inte bli några problem. En del av pengarna ska gå till bröllopsresan. ’’Kicken’’ kunde bara konstatera att paret har lycka i både kärlek och spel.
   – Först giftermål och sen det här, det är otroligt, säger Daniel Mörk till helahälsingland.se/Ljusnan.
   Ett annat par, som varit gifta i 54 år, är Hans och Eva Sjöström. De belönades också rikligt. Hans vann 40 000 kronor och Eva hela 280 000 kronor, då hon har sju lotter. En USA-resa har länge varit en dröm, men än är inget beslut taget.
   Den som vann mest heter Christina Palm. På hennes första lotter blev det sammanlagt 4 000 kronor. Sen gick Kicken iväg och hämtade ett kuvert till och i det fanns 1 000 000 kronor. Pengarna ska Christina bland annat dela med sig av till sin son, sen kan det bli en resa också.
   Röste då, blev det inget här? Nej, tyvärr inte. Bättre lycka en annan gång...

PÄR NORDQVIST
070-365 74 83


NYGIFTA FICK STORKOVAN. De gifte sig för en månad sedan men har inte varit på smekmånad än. Nu har de både pengar och ny bil att använda. En segerpuss blev det för Kerstin och Daniel Mörk.


FOLKTÄTT PÅ TORGET. Under inspelningen av Postkodlotteriets veckodragning var det mycket folk på Brotorget.
Till toppen av sidan

Tillbaka till Bygdens Nytt nr 4 2018
Tillbaka till Bygdens Nytts startsida
Till Röste.nu startsida