Det händer i Röste:

Foto: Pär Nordqvist, 2017. Kamera: Nikon D7000.
FÖRENINGSSTÄMMA 2017.

Föreningsstämma 2018
Fredag 23 februari kl 18.00 i Dönjegården

Röste Bygdegårdsförening bjuder in till föreningsstämma. Medlemmar, Röstebor och media hälsas välkomna. Verksamhetsåret 2017 ska utvärderas och läggas till handlingarna och en styrelse utses. Sedvanliga förhandlingar med sittande styrelse närvarande.
   Har Ni idéer, tankar eller förslag på föreningens verksamhet eller andra aktuella frågor rörande byn? Då ska Ni komma och säga Er mening. Det går även att lägga förslag i förslagslådorna som finns utplacerade i byn (vid Dönjegården och i Norrborn).
   Glöm inte att betala in medlemsavgifterna före stämman, annars har man ingen rösträtt vid eventuell omröstning. Möteshandlingar finns i lokalen. Stämman beräknas pågå i omkring en timme. Hjärtligt välkomna!


Ät middag med oss!
Efter avslutad stämma, uppskattningsvis vid 19.30, är det dags för middag. Ät med oss i Dönjegården! I år bjuder vi på fläskfilé och potatisgratäng med bröd och sallad. Medtag egen dryck. Anmäl Dig till Nina Norell, 0278–200 90 senast 19 februari. Entré: 100 kronor.
Glöm inte mammagruppen!

Hör av Er till Nina Norell på 0278–200 90. Det blir fler träffar framöver.
Övriga annonser:
Våra årliga lotterier

Varje år anordnar bygdegårdsföreningen ett antal lotterier. Det kan vara svårt att hålla reda på dem. Därför har vi sammanställt en översikt så att man inte missar något.

Kontantlotteriet (300 lotter)
Säljstart: 1 mars
Dragning: 30 april, Valborgsfirandet vid Dönjegården
Lottpris: 50 kr


Ankracet (300 lotter + 4 wild cards som ’’anktioneras’’ ut)
Säljstart: 1 juli
Dragning: Ankracet vid bron i Röste
Lottpris: 50 kr


Skinklotteriet (300 lotter)
Säljstart: 1 november
Dragning: Grötfesten i Dönjegården
Lottpris: 10 kr

Hitta oss påSedan 2012 finns Röste Bygdegårdsförening och röste.nu på en gemensam sida på världens största sociala nätverk – Facebook. Där kan Ni kommentera artiklar, ställa frågor och starta diskussioner. Välkomna!

Till toppen av sidan

Till Bygdens Nytt
Till startsidan röste.nu